Kondicioner Midea Ofertë!!

Kondicioner Midea per shtepi. Shikoni produktet tona me oferte, ne menyre qe te gjithe te gjejne rehatine kete vere!

Produkte me Oferte

Kondicioner Midea Komercialë

Kondicionere Midea për ambientet komerciale, Midea ofron një rang të gjerë modelesh që përputhen me nevojat e tregut.

Shiko Produktet

Midea Shqiperi – Kush jemi?

Midea Albania është përfaqesuesi zyrtar në Shqipëri i gjigandit botëror të kondicionimit, Midea Air Conditioner.

Pjesë e grupit Midea, Midea Air Conditioner bazon zhvillimin e produkteve dhe sistemeve të kondicionimit, në teknologjinë më të fundit dhe standardet më të larta të cilesisë, me fokusin kryesor tek komoditeti maksimal për klientin.

Midea është prodhuesi më i madh dhe brandi numër 1 për produktet dhe sistemet e ajrit të kondicionuar.

Çdo vit, Midea vlerësohet me mbi 40 çmime prestigjoze që e diferencojnë atë në treg përsa i përket cilësisë, dizenjimit dhe çmimeve konkurruese duke u renditur si brandi më i admiruar për kondicionimin komercial dhe rezidencial.

E pranishme në mbi 200 vende të botës, dhe e renditur nga Revistën Fortune mes 500 kompanive më prestigjoze nëpër botë, çdo vit, mbi 50,000 projekte të kapaciteteve të larta si stadiume, parqe olimpike etj, mbajnë vulën e cilësisë Midea Air Conditioner.

Kondicioner Midea

midea hero

Kontaktoni me NE !

Jeni të interesuar për produkte specifike të kompanisë tonë? Mos hezitoni të na kontaktoni!