OFERTA MULTI INVERTER -15%

4 DHOMA


Sistem Multi Inverter

Oferta – 4 dhoma

Përse duhet ta blej?
 
Larmishmëria e ndryshimit të temperaturave në ambjente të ndryshme gjatë ditës edhe natës,
Me sistemin Midea Multi Split mund të lidhesh deri në 5 paisje të brendshme me një motor të jashtëm dhe duke qenë paisje FULL DC INVETER arrin të kursesh deri në 40-50% krahasuar me sistemet e thjeshta.
 
 
Çfarë garancie kam?
 
Për një funksionim sa më të mirë dhe me jetëgjatë të sistemit ofrojmë servis (mirëmbajtje) periodike të specializuar (kundrejt pagesës). 
Garanci 2 vjeçare për çdo difekt të paisjes përjashtuar rastet e dëmtimit me dashje ose nga luhatjet e tensionit!
 
Si funksionon instalimi?
 
Instalimi ndahet në 2 faza.
A) faza e shtrimit të tubacioneve (kur ambjenti është në konstruksion)
B) faza e instalimit dhe testimit të sistemit që është dhe faza përfundimtare.
 
 
Çfarë suporti kam?
 
Siç u përmend edhe më sipër, ofrojmë suport të specializuar për mirëmbajtje pastrim bakterial si edhe për çdo difekt të mundshëm të sistemit.
 
Konsulta dhe projekti ofrohen falas nga stafi inxhinierik i specializuar.
 
 

 

-15%

Përfito tani nga oferta që MIDEA Albania ka për muajin SHKURT.